Om os

Glyngøre Køreskole er et sikkert valg.

At tage kørekort er ikke nogen hverdagsbegivenhed, og netop derfor er det vigtigt at vælge den rigtige køreskole, der opfylder kravene til et godt uddannelsessted.
Tænk på at kørekortet gælder resten af livet, hvis I ellers passer godt på det. Så det er vigtigt, at få lært tingene rigtigt helt fra starten.

I vil sikkert få oplyst mange gode tilbud og priser hvis I ringer rundt, men vær opmærksom på at det kun er prisen på de lovbefalede mindste antal undervisningslektioner som I får oplyst prisen på, så i sidste ende kan kørekortet sagtens komme til at koste betydeligt mere, hvis I skal have en del ekstra kørelektioner. Derfor har det stor betydning, at I vælger en erfaren kørelærer, så du ikke risikerer at "dumpe" til teori- og køreprøve.

Glyngøre Køreskole følger færdselsstyrelsens undervisningsplan, som er udarbejdet på en pædagogisk forsvarlig måde, så I kan være sikre på få en seriøs undervisning.

Køreskolen startede i 2002 og var tænkt som et supplement til mit arbejde som storvognskørelærer på Skive kaserne. I starten var det udelukkende personbilskørekort jeg lavede, men siden er køreskolen blevet udvidet, så vi nu også tilbyder kørekort til motorcykel og trailer, og hvis vi har tid også lastbils- og buskørekort.

Vi har egne teorilokaler på Bredgade 66A i Glyngøre.

LÆSOGSÅ

HOLDSTART

Ønsker du at starte på køreskolen?

Kontakt kørelærer Jørgen Nielsen på tlf. 4027 1742

TILMELDING